Over ons

Mijn naam is Peter van der Sanden, ik vind het belangrijk dat ik buiten mijn full time baan bij ING bank ook particulieren of (startende) ondernemers informeer en adviseer over financiele dingen. Ik ben hierin namelijk gespecialiseerd bij ING bank en ik wil mijn ervaring graag delen met particulieren of (startende) ondernemers. Ik geef hen advies en informatie.
Als je bijvoorbeeld een product op de markt zet, dan kun je voor allerlei strategieën kiezen, denk aan een; ik zet een product voor veel geld op de markt en ik laat het naar mate van tijd afdalen. Dit wordt ook wel afroomprijsstrategie genoemd.
Je kan er ook voor kiezen om een product, in het begin, voor een lage prijs aan te bieden en de prijs naar mate van tijd laten stijgen, dit wordt ook wel penetratieprijsstrategie genoemd. Ik kan je daar over adviseren.
Natuurlijk weet ik ook wat van marketing af. Marketing is eigenlijk het inspelen op de wensen en behoeften van de klant, op een winstgevende manier. Erg lastig, maar wel een uitdaging.
Als je een kijkje neemt op mijn site, wat veel ondernemers doen, dan kan je dit inspireren.