Erg persoonlijke loopbaanbegeleiding bij Random Werk

Ik ging een aantal jaar met erg veel plezier naar mijn werk toe. Sinds een aantal weken meldde ik mezelf echter erg vaak ziek omdat ik niet meer met plezier naar mijn werk ging. Daarom leek het mij en mijn werkgever een goed idee om contact op te nemen met een bedrijf dat een loopbaanbegeleiding aanbiedt. Mijn werkgever nam de volgende dag contact met mij op dat het hem een goed idee leek om een loopvaanvegeleiding bij Random Werk te volgen.

Rondom Werk

Een kijkje genomen op de website van Random Werk

Toen ik zelf een kijkje nam op de website van Random Werk kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van Random Werk is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf vindt betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht erg belangrijk. Dit sprak mij erg aan waardoor ik contact met mijn werkgever opnam dat het mij ook een goed idee leek om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Na een aantal dagen konden we al terecht voor een gesprek.

De gesprekken met Random werk

Ik heb na het kennismakingsgesprek vervolgens een aantal gesprekken met Random Werk gehad. Tijdens de gesprekken werd ik uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan. Nadat ik een aantal gesprekken heb gehad met Random Werk ging ik weer met plezier naar mijn werk toe en functioneerde ik weer naar toe behoren. Daarom ben ik zelf en mijn werkgever erg tevreden over Random Werk.

Erg persoonlijke loopbaanbegeleiding bij Random Werk