Kocht een telefoon bij http://www.vidaphone.com/

http://www.vidaphone.com/Voordat het schooljaar weer begint wil alles graag op orde hebben. Een schooltas, goed werkende telefoon en laptop, pennen etc. zijn daarbij van toepassing. Toen ik alles in principe al had geregeld, moest ik alleen nog een goed werkende telefoon kopen. De telefoon die ik had was helaas niet snel en goed genoeg. Daarom wilde ik een nieuwe telefoon kopen. Waar ik de nieuwe telefoon ging kopen wist ik nog niet. Wel wist ik dat ik er niet al te veel geld voor wilde betalen.

Zoekopdrachten

Voor de telefoon heb ik vele zoekopdrachten op het internet verricht. Ik zocht op termen zoals ‘’goedkope telefoon’’ en ‘’voordelige telefoon’’. Na hier ruim een half uur op gezocht te hebben kwam ik uit bij de site http://www.vidaphone.com/. Een mooie site en vooral erg overzichtelijk. Ik bekeek het assortiment en ik kwam al snel een paar goede telefoons tegen. Ik noteerde de adres gegevens en besloot om op korte termijn een keer langs gegaan.

‘’Keerde met een goed gevoel huiswaarts’’

Een week nadat ik een goede zaak ging zoeken, ging ik langs bij http://www.vidaphone.com/. In de zaak hing een erg fijne sfeer en de medewerkers stonden me gelijk te woord. Ik vertelde dat ik opzoek was naar een nieuwe telefoon voor in het nieuwe schooljaar. Samen met de medewerker van http://www.vidaphone.com/ bekeken we de opties. Uiteindelijk na een kwartier zoeken, hadden we er een gevonden. Het werd een IPhone 5s. Niet te duur en goed genoeg. Ik rekende af en keerde met een goed gevoel huiswaarts.

Kocht een telefoon bij http://www.vidaphone.com/