Op zoek naar een aankoopmakelaar in Utrecht?

Ik had een aantal jaar geleden een woning gekocht in Arnhem. En ik heb er altijd met plezier gewoond maar ik wilde echter graag verhuizen naar Utrecht. Mijn hele familie woont in Utrecht en het is ook de stad waar ik opgegroeid ben. Ik ging daarom op het internet op zoek naar aankoopmakelaar Utrecht. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar aankoopmakelaar Utrecht kwam ik uit op de website van Gusta Casa. Er was super veel informatie te vinden over de makelaardij en over wat ze in samenwerking met de koper of verkoper willen bereiken.

aankoopmakelaar Utrecht

Super snel een huis gevonden

Op de website stond ook vermeld dat er drie verschillende manieren zijn om de aankoopmakelaar te betalen. Je hebt de mogelijkheid om te betalen per advies, per bezichtiging of het is mogelijk om voor een all-inclusive pakket te gaan. Op de website staat ook vermeld dat het erg belangrijk is dat je jezelf direct thuis voelt bij een woning die je gaat bezichtigen. Ik had samen met mijn makelaar een bezichtiging voor een woon gehad en was direct verliefd op het huis geworden. Ik had binnen een aantal weken een andere wonen kunnen vinden. Mijn oude woning was ook supersnel verkocht waar ik erg blij mee ben.

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Utrecht?
Tags: