Sporten doet u bij Rowin PT

rowinBent u op zoek naar een goede sportschool? Dan bent u bij Rowin PT aan het juiste adres! Zij bieden verschillende diensten aan op het gebied van sporten en daardoor is er voor iedereen een perfecte training te vinden die voldoet aan uw wensen en uw doelen. Daarnaast bieden ze ook zeer schappelijke tarieven en flexibele abonnementen. Sporten wordt hierdoor voor iedereen mogelijk.

Begeleid trainen

Bij Rowin PT kunt u ook begeleid trainen. Met begeleid trainen sport u in de functionele ruimte waarbij u met maximaal 10 personen traint onder begeleiding van een Personal Trainer. Wanneer u kiest voor een begeleid training, krijgt u een persoonlijk trainingsplan,

persoonlijk voedingsplan, worden de trainingen ingepland, krijgt u continue begeleiding door een Personal Training, garantie op maximaal aantal deelnemers, krijgt u elke 6 weken een nieuw trainingsplan en krijgt u elke 6 weken één personal training sessie.

Wanneer u hiervoor kiest, kunt u uzelf gemakkelijk inschrijven via de website van Rowin PT.

Personal Training

Naast begeleid trainen met een kleine groep, kunt u ook kiezen voor een personal training. Een personal trainer werkt met u samen aan een te bereiken doel. Rowin PT  maakt het gehele traject tot aan uw doel meetbaar, en is verdeeld in verschillende periodes van trainen in de functionele ruimte, tot trainen in de buitenlucht. Alle periodes worden afgesloten met een test die bij uw doelstelling past. In de gehele periode totdat uw doel bereikt is, leert u wat voor u op mentaal- en fysiek gebied belangrijk is.

Sporten doet u bij Rowin PT